Inspecties

Na Uitgebreid testen nu volledig operationeel.

Aquatech Diving beschikt over een gedeeltelijk zelf ontworpen trailerbare aluminium werk/inspectieboot. De boot kan in Nederland en de buurlanden getransporteerd worden achter een normale auto met voldoende trekcapaciteit wat de inzetbaarheid snel en goedkoop maakt. De boot is voorzien van een volledig duiksysteem met onderwater video en back-up systemen en duiklucht. Door de hefbare cabine is de kruiphoogte 132 cm terwijl in de werkstand de cabine een werkplek bied met stahoogte.

De Boot is uitermate geschikt voor binnenstedelijk inspectie werk met duikers, sonar, ROV of een combinatie hiervan. Door de aangebrachte duwsteven is het ook mogelijk een ponton te vervoeren met additionele materialen zodat de boot ook geschikt is voor uitgebreidere
bouw of constructie klussen.

De IVOR is 7 bij 2,5 meter en weegt duikklaar slechts 2000 kilo. 230 volt 2200 watt is beschikbaar via een generator. Opladen of gebruik van (computer)apparatuur kan via de aanwezige accu’s en omvormer.

 

 

Aquatech-Diving heeft zich gespecialiseerd in het  uitvoeren van alle voorkomende inspectiewerkzaamheden. Video inspecties, wanddiktemetingen, inspecties met betrekking tot kathodische bescherming. Afhankelijk van het werk worden er onder water video en/of foto-opnames gemaakt. 

Voor het inspecteren van houten damwanden en houten kadeconstructies gebruiken we specialistisch gereedschap.  Ook het uitvoeren van microbiologisch beïnvloede corrosie, ook wel MIC genoemd, behoort tot de mogelijkheden. Op verzoek kunnen we de inspectiegegevens verwerken in een inspectierapport.

Inspecties worden vaak uitgevoerd bij kademuren, kunstwerken, oeverwerken, in havens, bij schepen en bij archeologisch onderzoek.

—- —- —- —- —- —- —- —- —- —- —